Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nikola Dumitrašković
#1
Heart 
Poštovani članovi grupe Zapisi duše, red je da se ja kao kreator grupe i ideje da se proširimo kao zajednica na samostalni forum vama prvo predstavim. Mnogi od vas me prate godinama, a mnogi su tek počeli. Mnogima se možda i ne sviđam, ali nadam se da to neće predstavljati prepreku u vašem članstvu, jer se ovde ne radi o meni, već o ljudima koji žive, raduju se, tuguju i stvaraju. Ovu zajednicu nikako ne smete shvatiti kao moju iza koje stojim sa svojom voljom. Svi smo u njoj zajedno i svaki član je važan, kako bismo zajedno stvorili nešto što je normalno i ljudski, bez grupacija okupljenih oko neke medijske ličnosti koju većina smatra za idola.

Pored toga što sam pisac koji je izdao šest knjiga, mnogo sam više od toga. Ja sam čovek koji ima širok spektar aktivnosti u toku dana, jer sve to čini čoveka živim.

Knjige koje sam izdao su:

Jednoj ljubavi (2014)
Tajne Dunava (2015)
Monika je rekla zbogom (2016)
Sofija, promenio sam se (2018) - Knjiga nije izašla 2017 godine jer je komšija iznad mene šest meseci bušio stan hiltijem i u takvom okruženju je bilo nemoguće raditi.
Zvezdani gaj (2019)

Uglavnom sva moja dela imaju istorijsku povezanost sa drugim likovima i cilj mi je da dokle god da se budem bavio pisanjem stvaram jednu celinu koju će čovek moći da sklopi čitajući sve moje naslove. Ali svaki naslov je za sebe jedna celina.

Zaista se nadam da ćemo zajedničkim snagama moći da stvorimo zajednicu koja postoji u celini, mimo sveta koji nam uvek gura pred nos neke usamljene likove i iznad zajednice prikazuje pojedinca, stvarajući tako gomilu ljudi koji uopšte ne misli na grupu, već samo na sebe. Ja ovim pokušajem pokušavam svima da skrenem pažnju na zajednicu i koliko smo zajedno jači.

Pored pisanja, volim da sviram gitaru, da se družim, šetam, volim da se bavim sportom, pratim dešavanja na polju inovacija u tehnici...

Nadam se lepom druženju.

Srdačan pozdrav,
Nikola Dumitrašković
Kreator
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)